Japán klasszikus, már már kulikus intsant tészta rámen leves, ami ráadásul 5 perc alatt elkészül. Nincs időd ebédet főzni? Nincs kedved megvárni, amíg kiszállítják az ebédedet? Akkor raktározz be magadnak egy-két instant ráment! Életmentő lehet! Ráadásul egy pillanat alatt a tokiói sürgő-forgó életben érezheted magad. Tipikus japán rámen leves íz (tényleg kísértetiesen hasonlít az igazi rámenre), nem véletlen, hogy a japánok számára ez az egyik abszolút kedvenc, ha intsant leveshez nyúlnak. Elkészítés: 1. Forraljunk fel 450 ml vizet 2. Tegyük a tésztát a felforralt vízbe és főzzük 2-2,5 percig 3. Tegyük a port a fazékba és jól keverjük össze 4. Ízesítsük más zöldségekkel, avgy akár hóssal kedvünk szerint. Vigyázz, az elején forró picit. Termékleírás Itsuki Rámen Tonkotsu Kyushu szigetéről Fokhagymával és szezámolajjal ízesítve, hozzáadott zöldséggel, umamival. Nem tartalmaz húst! 2 adag található a csomagban A Kyushu regionális étele és Japán egyik leggazdagabb rámen titka. A gondosan párolt Tonkotsu ramen percek alatt elkészíthető ezekkel a száraztészta adagokkal. A sertéshúsmentes zsíros olajokban, fokhagymában, hagymában és fűszerekben gazdag tésztaleves gazdag ízalapot biztosít, amely finoman helyettesíti a ramen sertéscsont alaplé főzéséhez általában szükséges órákat. Legjobb a tésztával párosítani, ha szilárd és rágós állagúra főzzük az autentikus kontraszt érdekében. A rámen a mai Japán egyik kedvenc tésztája, és minden bizonnyal a legismertebb (Japánban és világszerte). Amellett, hogy számtalan rámen bár és étterem található szerte az országban, hihetetlenül sokféle instant, szárított és előfőzött rámen is található, ha otthon szeretnénk elkészíteni. Gyártó: Itsuki Méret: 174 g Nyersanyagok és összetevők Adagonként (87 g): • Energia: 1213kJ/290kcal • Zsír: 2,5g (ebből telített: 1g) • Szénhidrát: 56g (ebből cukrok: 2g) • Fehérje: 11g • Só: 2,41g Összetevők és allergének Tészta (búzaliszt, só, nátrium-karbonát), levesalap (só, hidrolizált fehérje, cukor, olajpor (pálma, dextrin, keményítő-nátrium-oktenil-szukcinát), élesztőkivonat, porított__TAG__7_ tej, porított szójaszósz, szójaszósz Só, szójabab, dextrin), fokhagymapor, káposztakivonat, hagymapor, természetes és mesterséges aroma, fűszerek, fűszerkivonat, szilícium-dioxid). Búzát, szóját, szezámmagot is tartalmaz. Nyomokban tartalmazhat még tejet, tojást, halat, garnélarákot (rákfélék), rákot (rákfélék) és hajdinát. Figyelem: búzát, tojást, tejet, szezámot,a szóját tartalmaz
Származás: japán