@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 115%; background: transparent } a:link { color: #000080; so-language: zxx; text-decoration: underline } Bár első próbálkozásra meggyűlhet a baja a pálcika használattal, egy ázsiai étel elfogyasztása nélküle mégis csak fél élvezet. A kezdőknek a gyakorláshoz, a haladóknak pedig az étel maximális élvezetéhez kínálunk autentikus, cseresznye virágokkal díszített nemes acél pálcikákat. Ha fontos Önnek a környezete, akkor cserélje le az eldobható pálcikáit egy két hagyományos darabra, amelynek szépségét amellett, hogy újra és újra megcsodálhatja, még hozzájárul a fenntarthatósághoz is. A pálcika helyes használata: 1. Az egyik pálcikát helyezzük a tenyerünk és a hüvelykujjunk találkozásához, kicsit szorítsuk oda és támasszuk meg a gyűrűsujjunkkal. 2. A másik pálcikát fogjuk a hüvelykujjunk, a mutatóujjunk és a középső ujjunk közé, nagyjából mintha írni akarnánk vele. A két pálcika hegyének egy vonalban kell lennie. 3. A felső pálcika fel-le mozgatásával akár nagyobb darab ételt is összefoghatunk. És egy kis etikett a helyes használatról: -A pálcikát nem használjuk zajkeltésre, figyelemfelkeltésre és gesztikulációra -Illetlenség játszani a pálcikával az asztalnál -Nem illik a pálcikára szúrni az ételt -A pálcikákat használaton kívül vízszintesen, egymással párhuzamosan illik letenni, a tányérra vagy a pálcikatartóra. -A pálcikát használaton kívül soha ne szúrjuk a rizsbe vagy a tésztába, úgy hogy a vége felfelé áll, ez nagyon illetlenség és durvaság, mert bármilyen felfelé álló, vékony hosszúkás tárgy a füstölőkre emlékeztet, melyeket temetések alkalmával gyújtanak. Meleg vízben, szivaccsal tisztítható, mikrohullámú sütő, mosogatógép károsíthatja azt, hozzájárul a termék roncsolódásához. Gyermekek szülői felügyelet mellett használják.