Japán klasszikus, már már kulikus intsant tésztája a rámen leves, ami ráadásul 5 perc alatt elkészül. Nincs időd ebédet főzni? Nincs kedved megvárni, amíg kiszállítják az ebédedet? Akkor raktározz be magadnak egy-két instant ráment! Életmentő lehet! Ráadásul egy pillanat alatt a tokiói sürgő-forgó életben érezheted magad. Tipikus japán rámen leves íz (tényleg kísértetiesen hasonlít az igazi rámenre), nem véletlen, hogy a japánok számára ez az egyik abszolút kedvenc, ha intsant leveshez nyúlnak. Elkészítés: 1. Forraljunk fel 450-500 ml vizet 2. Tegyük a tésztát a felforralt vízbe és főzzük 2-2,5 percig 3. Tegyük a port a fazékba és jól keverjük össze 4. Ízesítsük más zöldségekkel, vagy akár hússal kedvünk szerint. Vigyázz, az elején forró picit. Termékleírás IITSUKI rámen (Tokyo Shoyu Rámen) 182g- 2 adag levesalappal Japánból. 2 adag található a csomagban A tokiói kedvenc utcai stílusú ramen hagyományos umami ízzel készült. Szójaszószos leves alappal együtt található a tészta a dobozban, Tokió legfinomabb ízeit ragadja meg lédús yuzu citrushéjjal. Tökéletes kiegészítője egy sós, de nem túl nehéz tésztalevesnek, a yuzu citrus hozzáadásával ez a rámen könnyű, mégis tartalmas érzetet kelt minden falatnál. A rámen a mai Japán egyik kedvenc tésztája, és minden bizonnyal a legismertebb (Japánban és világszerte). Amellett, hogy számtalan rámen bár és étterem található szerte az országban, hihetetlenül sokféle instant, szárított és előfőzött rámen is található, ha otthon szeretnénk elkészíteni. Figyelem: forrón tálaljuk! Tápanyagok és összetevők Adagonként (88g): • Energia: 1213kJ/290kcal • Zsír: 2g (ebből telített: 0g) • Szénhidrát: 57g (ebből cukrok:
Származás: japán